Altijd al een eigen webshop willen hebben?
Dan is dit iets voor jou! 

Met een webshop kan je niet alleen méér verkopen en een grotere klantenkring opbouwen, maar ook workshops, vachtverzorgingscursussen e.d. aanbieden. Veel trimmers willen wel een webshop maar zien op tegen de kosten voor het bouwen ervan.

Je hebt een trimsalon voor huisdieren. Misschien verkoop je ook naast het trimwerk ook producten aan je klanten, zoals shampoo’s, voer of dieren-accessoires.
Natuurlijk kan je bij meerdere webbedrijven een webshop huren maar dan heb je een webshop die stand-alone staat op het immense Internet, moet je zelf reclame maken en je krijgt te maken met zaken als bijvoorbeeld webconversies, Google Tag Manager, SEO of Google Ads.

Op het Trimmersplein huur je ook een ‘virtueel webpandje’ maar dan met veel voordelen.
Veel fysieke winkels hebben het moeilijk maar de omzet van e-commerce geeft een stijgende lijn aan. Sinds corona wordt er meer online meer uitgegeven dan verwacht. Mensen zitten veel thuis achter hun computer en shoppen steeds minder in de fysieke winkelstraat. Online liggen er dus veel kansen. 

Hoe werkt het?

Het ’Trimmersplein’ is een verzameling virtuele ‘webpandjes’ speciaal voor trimsalons. Dit Trimmersplein werkt net zoals een ’meubelboulevard’ of een ‘kledingoutlet’. Het trekt de doelgroep aan die je wilt bereiken. Je hebt geen kennis nodig van online marketing. Het enige dat je nodig hebt is een trimsalon en een KvK nummer.

Links naar jouw webshop

Op de website van je trimsalon komt een afbeelding die een link is naar jouw webshop. Voor de duidelijkheid, jouw klanten gaan, via deze link, dus niet naar het Trimmersplein maar rechtstreeks naar jouw webshop toe. Andersom, kunnen de bezoekers van het Trimmersplein met een link wèl naar jouw webshop gaan. Dit kan extra klanten voor je opleveren. 

Inrichting

De inrichting en werking van de webshop maken wij voor je klaar en plaatsen tot 25 producten zodat je webshop meteen ‘online’ kan.
Voor de shop-administratie, zelf producten toevoegen, weghalen of aanpassen, krijg je een ‘shopaccount’.
Een groot voordeel is dat je niet zelf een webshop hoeft te (laten) bouwen maar alleen gaat huren. Het bouwen van een moderne betrouwbare webshop doen wij !
En dat niet alleen, we promoten het Trimmersplein in vakbladen voor trimmers en online op trimmersplatforms.
Ook komt er een FaceBook pagina waarin iedere deelnemer van Trimmerplein ideeën, ervaringen en gezamenlijke acties kunnen uitwisselen in de ‘Trimmersplein-community’. 

Op maat gemaakte webshop

De webshop die je gaat huren wordt voorzien van:

  • Jouw logo of een eigen winkelnaam.
  • Meerdere Betalingssystemen waaronder IDEAL en Bancontact transacties.
  • Tot 25 producten die wij voor je plaatsen in de webshop. Producten toevoegen, weghalen en aanpassen doe je daarna zelf via je shopaccount.
  • Helpdesk voor vragen.